Thaimassage

Thaimassage

Allmänt Thai-massage, Thai-Oljemassage

thai-007

I Thai-massagen ser man kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel har ofta ha sitt ursprung någon annanstans. Det är också därför Thaimassören så grundligt arbetar igenom hela Din kropp, från tår till hjässa, i ett lugnt, gungande, harmoniskt flöde av rörelser för att erhålla en djupare effekt och ett bättre resultat.

Du får en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande Thai-massage för Dina muskler vilket reducerar Dina spänningar. Smärta och begränsningar i rörelseapparaten arbetas bort tillsammans med Dig och terapeuten.

I behandling stretchas Dina muskler och masseras. Thai-massören trycker längs Dina energilinjer för att få igång cirkulationen i kroppen samt trycker på Dina muskler (akupressur) både med sina tummar, armbågar, knä och fötter.

Behandlingen ger Dig en djup avslappning både i kropp och själ där Du oftast kan känna att energin, Ditt flöde kommer igång för Ditt eget välmående.

Thai-massage och Thai-Oljemassagens effekter

  • Frigör smärtor och muskelspänningar
  • Minskar stress, ökar välbefinnandet
  • Stärker kroppens funktioner
  • Öppnar upp blockerade områden i kroppen
  • Balans mellan kropp, sinne och själ
  • Förbättrar matsmältningen
  • Ökar smidighet och rörlighet
  • Förebygger kroppsliga besvär
  • Stärker nervsystemet
  • Medför djup avspänning

Thai-massage

Som vi lever i dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack och ryggproblem. Då är den traditionella thai-massagen är att föredra som behandlingsmetod då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande del/helkroppsmassage där massören använder händer armar, knän och fötter till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

Thai-Oljemassage

Är en avslappnande thai-massage med olja vilket ger ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande i hela kroppen då blockeringar och blodcirkulation stimuleras. Rekommenderas för en riktigt skön avslappning.

Thai-Fotmassage

Stimulerar nervsystemet och blodomloppet och motverkar stress då fötterna består av punkter. Denna stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen. Känner Du Dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet och belastning, passar denna behandling bra för Dig.

Thai-Ansiktsmassage

Ger Dig en skön avslappning, huden syresätts genom massagen, muskelavslappning, avstressande och motverkar/släpper ofta på spänningshuvudvärk.

Gravidmassage

Lätt helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler. Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter.
Oljan som används motverkar bristningar och gör huden mer elastisk. Lämplig från graviditetsvecka 12 fram till förlossning.